A Kutyád fantasztikus! És a kutyaháza?

Sárközi Tibor kutyaház specialistaMagyarország legnépszerűbb kutyaház gyártó manufaktúrájának weboldalát olvasod, ahol 18 év (ez kutya években számolva 126 ÉV!!)  folyamatos kutatás, fejlesztés, tapasztalat és kiforrott szakértelem eredménye ölt testet az általunk kézi munkával gyártott kutyaházakban.

Kézi munkával?

Igen, a mai napig egyedileg, kézzel készülnek a kutyaházak, fényévnyivel értékesebbek a lélektelen gyárak termékeinél.

Mindezt azért csináljuk elhivatottsággal, mert gyermek korunktól kezdve rajongunk a kutyákért, szeretjük a kutyákat, pontosan tudjuk, hogy mire van szükségük a mindennapi boldog kutyaéletükhöz, mert amióta eszünket tudjuk kutyatartók vagyunk. A manufaktúra munkatársai is mind kutya tartók, ez nálunk alapkövetelmény, mert ahhoz, hogy olyan kutyaházakat gyártsunk, amik élethosszig (sőt vevőink 87 %-a szerint  azon túl) megoldják magas színvonalú életét, kitűnő anyagismerettel kell rendelkezni és ismerni kell azt a technológiát, ami garantálja mindezt.

A műhelyünkben nem végezhet mindenki minden műveletet a kutyaház gyártása közben, nálunk még élő módon működik az inasság és a gyakornokság.

Csak hőszigetelt időjárás ellenálló kutyaházak készülnek.

17 éve heti rendszerességgel publikálok a kutyákról, kutya tanításról, együtt élésről, kutyaházakról hírelevélben és blogban, ez olyan mennyiségű anyag, hogy több könyvet meg tudnék vele tölteni, a you tube-on több órányi ingyenes kutyatartási és kutyaház készítési videóm van, amit megnézhetsz ingyen.

Szakértői könyvem a 148 oldalas KEZDŐ KUTYÁS VAGY? SEGÍTEK! több ezer példányban megtalálható kutyásoknál. A második könyvem nyomdában van, hamarosan elérhető lesz, addig is legyen meglepetés..

A Soproni Egyetem ipari termék és formatervező  szakon külső konzulensi segítséget látok el.

Mi nem dicsérjük magunkat és a termékünket, inkább dolgozunk, de ha látni akarod, hogy nálunk hogyan mennek a dolgok, olvass bele a méz töménységű vevői véleményekbe ők mindent megírnak rólunk (fönt találod a fejlécben a gombját)

Nem szidunk más kutyaházgyártókat, mert nem megélhetési kutyaház gyártók vagyunk.

Nem lopunk másoktól ötleteket, mert vannak saját ötleteink.

Ezek az egyedi kutyaházak a honlapon  mind a Kutyaház Megoldás Rendszerek saját fejlesztései és találmányai, de legfőképpen a kutyád biztonságos életéhez nélkülözhetetlen teljes hőszigetelésű, időtállóan tartós, takarítható kutyaházakat készítünk, nemcsak Magyarországra, rendszeresen szállítunk Németországba és Amerikából is vannak vevőink.

Hálás vagyok, hogy ilyen szenvedélyes csapattal készíthetjük el kutyád biztonságos otthonát, hogy harmóniában élhess minél tovább együtt a kutyáddal.

*SŐT! Ma INGYEN letöltheted a kutyaház vásárlási szempontokat -kicsit lentebb a bal oldal sávban-, ami alapján ki tudod most választani a kutyádnak a legjobb kutyaházat.

Barátsággal, Sárközi Tibor
Kutyaház Specialista
KEZDŐ KUTYÁS VAGY? SEGÍTEK! könyv szerzője

Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.