A 10+1 legjobb vadász kutya, kutyaház méretekkel

 

1. Magyar vizsla

Magyar vizsla
Kitűnő adottságai vannak a síksági vadászathoz, de minden területen megállja a helyét. Boldogan apportírozik, az erősebb egyedek akár egy őzbakot is elvonszolnak. Érzékeny, könnyen tanítható, jutalmazással óriási eredményeket elér. Gazdájának hízelgő, kedveskedő, igazi kedvenc.

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

2. Tacskó

Tacskó
Vadászatra bátorsága, szívóssága, kiváló szaglása teszi alkalmassá. Értelmes, tanulékony, koránt sem félénk. Kissé önfejű, olykor sértődékeny. Nagy mozgásigényű, hűséges, kellemes társ, tartható kertben és lakásban is, idegenekkel szemben bizalmatlan. 

Ajánlott kutyaház méret: 50x70
 

3. Szetter

Szetter
Ragaszkodó, rendkívül kedves, nyugodt állat. Nagyon könnyen nevelhető. Az időjárás viszontagságait jól tűri, kemény, munkabíró fajta. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

4. Spániel

Spániel
Könnyű kiképezni, makacskodásra is hajlamos, de jó kezekben ez ritkaság számba megy. Élénk, vidám, mozgékony. Kitartó a munkában. 

Ajánlott kutyaház méret: 60x80
 

5. Retriver

Retriver
Vérbeli vadász, megállja a helyét a szárazon és lelkesen apportíroz a jeges vízből is. Lassabban és aprólékosabban keres mint egy vizsla, de gondos és aprólékos, garantáltan egyetlen vadat sem fog elveszni. Nem kényes, ellenálló fajta. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

6. Kopó

Kopó
Megbízható, kitartó vadásztárs, könnyen képezhető. Családi körben is derűs, nyugodt. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

7. Basset Hound

Basset Hound
Vérbeli falkakutya, lassabb a többi falkavadász kutyáknál, de őzre, vaddisznóra, rókára is vadásztatják. Páratlan szimattal rendelkezik, vadászat közben jellegzetes hangot ad a falka. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

8. Véreb

Véreb
Nevével ellentétben nem vérszomjas, sőt a legszelídebb fajták egyike: Rendkívüli képességű szimatkutya, állhatatosan, szívósan követi a sebzett vad nyomát. Lételeme a vadászat és a szimatolás, nem munkának hanem játéknak tekinti. 

Ajánlott kutyaház méret: 90x100
 

9. Terrier

Terrier
Nemcsak bohókás külseje, hanem kedvessége miatt is hamar belopja magát a gazdája szívébe. Nagyon aktív, olykor vakmerő. Mozgékony, temperamentumos, életvidám kutya. Kiváló kotorék eb, patkányozáson túl nyúlvadászatra is használják. 

Ajánlott kutyaház méret: 50x70
 

10. Agár

Agár
Tanulékony, kitartó, ambíciózus, elképesztő sebességre képes. Főleg nyúlvadásztra használják, de a legtöbb országban már versenykutyaként vagy luxus ebként tartják. 

Ajánlott kutyaház méret: 90x100
 

10+1. Griffon

Griffon
Éber, jó természetű, éretmes kutya. Intelligens, yorsan és és hatékonyan tanítható, megbízható társa a vadásznak. Szimatmunkája kifinomult, ugatva jelzi és keresi az apróvadakat. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.