A faanyag árak felszálltak az égbe, meddig tudjuk tartani a jelenlegi kutyaház árakat?

Követhetetlenné vált a fa anyagok ára, már nem évente emelkednek az árak hanem naponta. Ha így haladunk, akkor biztosan lesz délelőtti és délutáni áremelkedés is.. :( és ez sajnos nem vicc.. 

Múlt hét csütörötkön tapasztaltam meg, hogy a fűrészárú köbméterára egy nap 20 százalékot emelkedett, úgy, hogy már eleve sok volt az addigi ára is.

De a táblásított fa alapanyagok ára még rosszabb, ezidáig megháromszorozódott! Sajnos.

 

Komoly növekedésnek indultak a szigetelőanyag árak, az amerikai zsindely árak (ettől a beszállítónktól már ajánlatot sem kapunk, hanem éppen amilyen áron tud beszerezni)

Egy jó hírem van ennyi nehézség közepette, körülbelül egy hónapra való alapanyagkészlettel rendelkezünk, ami alapján tudjuk tartani a honlapon található árakat. Ha ez a anyagkészlet elfogy, sajnos mindent újra kell számolnunk így jelentős áremelkedések várhatóak majd. 

Én szóltam! Ha szükséged van, vagy a közeljövőben szükséged lesz egy biztonságos, meleg, védelmező kutyaházra rendeld meg még most!

Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.