Ez csak kilengés vagy már az éghajlat megváltozása?

Elgondolkodom, hogy vajon normális e az a fajta időjárás amivel ebben a hónapban találkozunk.

Ez már a bolygónk felmegedése által a saját területünkön, így saját bőrünkön is érzett változás? Vagy még csak annak az előzménye, mint valamilyen kilengés? Mivel tudok hozzájárulni, hogy csökkentsük, netán megelőzzük az éghajlati felborulást?

Már idén januárban is foglalkoztatott ez a gondolat, akkor határoztam el, hogy amit el tudok hozni gyalog vagy kerékpárral azért nem fogok autóba ülni. Ráadásul picit később segítségemre volt a fiam sport egyesülete is, mert neveztek egy világméretű kezdeményezéshez, ahol mérni és naplózni lehet a mozgásunk mennyiségét, cserébe a program fák ezreit ülteti el szerte a bolygónkon. Hogyan számolják mennyi fát ér a mozgásod? pl. 3 km kerékpározás = 1 fa, 1 km gyaloglás = 1 fa, 12 perc cardió edzés = 1 fa Jelenleg 163 fánál tartok. Kerékpároztam havazásban, szélviharban meg amikor nem volt hozzá kedvem akkor is.Bár nem ez volt a célom, de akadt néhány követőm is. Közben gyártottam a gyönyörű kutyaházakat, átgondolva az anyag felhasználást, és az energia igénybevételt, hogy ezzel is tudjak egyszerre hozzájárulni a bolygónk és kutyáink egészségéhez. Próbálok még egészségesebb kutyaházakat készíteni, de nagy kihívás előtt állunk.

Miért?

Az alapanyagok ára soha nem látott emelkedésbe kezdett,nyilván kevesebb a rendelkezésre álló alapanyag annál, mint amennyire igény van. Attól tartok, hogy nagy áremelkedéseknek nézünk szembe a kutyaházaink területén is, nem szívesen fogom megemelni az árakat ezt Tudnod kell, de csak ebben az évben már 40% fölött van a bejövő alapanyagok árának emelkedése, és lassacskán minden beszállítónktól megkapom az infót, hogy ez még csak a kezdet, jönni fog a többi is.

Van aki hónapokra lebontja előre, melyik hónapban mennyivel kerül majd többe az alapanyag. Más úgy kommunikál, hogy lehet váratlanul egyik napról a másikra megduplázódik az általa forgalmazott anyag ára (ez utóbbi rendkívül nehezen kezelhető).

Szóval tényszerűen ennyi a jelenlegi helyzet, de van jó hírem is. Végre rátaláltam egy olyan a kutyámnak is adható cseppre amivel a lába hihetetlenül gyorsan regenerálódott, Flashnek a border collinknak a bal hátsó lábán térdszalag szakadása volt, januárban műtötték, de a műtét utáni regenerálódási időszak elteltével, amikor már az állatorvos szerint rá kellett volna állni a lábára, még mindig három lábon közlekedett. Ekkor kaptam egy barátomtól a cseppeket, hogy csepegtessünk a juti falatjára néhány napig és nézzük meg az eredményt. Öt nap kellett és már teljes értékben használja a lábát. Ez az én személyes örömöm ha ránézek a kutyámra és Neked is segítek ha szükséged van rá. A telefonszámom: 06302588736





Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.