Milyen átverésekkel találkozhatsz a kutyaház vásárlása során? + 6 rémség

 1. Arctalanság=kétes ügylet, gondolj csak bele, vajon mit akar takargatni az, aki a kutyaház gyártónak mutatott hirdetésben vagy honlapon csak online üzenetküldőn vagy csak telefonon elérhető, nincs sem cím, sem egyéb cég információ .. 
   
 2. ..ha nincs cím, adószám, akkor legyél óvatos, mert a kutyaházadról.. 
   
 3. ..nagy eséllyel számlát sem fogsz kapni, de mire kell a kutyaház számla? 
   
 4. Egyrészt akkor kell, amikor majd nem azt a minőségű kutyaházat kapod amit rendeltél, 
   
 5. akkor tudd érvényesíteni a kutyaház vételtől az elállási jogodat. 
   
 6. Másodsorban ha garanciális problémád lesz a kutyaházzal, akkor is szükséged lesz a számlára.. 
   
 7. ...de gondold végig, ahol már a kutyaház vásárlásod elején a fent említett tüneteket látod, mit vársz majd a garancia érvényesítésekor, nem akarlak elkeseríteni de nagy reményeid ne legyenek, sajnos egyre többen keresnek meg az ilyen problémás kutyaházakkal, ilyen és hasonló kérdéseket tesznek fel: „Sárközi Úr! Dühös vagyok, itt és itt vettem a kutyaházat,… és így jártam a kutyaházzal…. Meg tudná javítani a kutyaházat?” 
   
 8. Arról, hogy milyen kutyaház átverős esetekkel találkoztam, lassan már könyvet írhatnék, de néhány gyöngyszem közülük: 
   
 9. Kutyaház kép- kutyaház valóság, ez sajnos rendszeres tünet, előfordulási oka: jellemzően nem saját termékfotóval hirdet és próbál valami hasonlót „előállítani”, ilyen reakciót vált ki: „de hát ez nem az a kutyaház”, „azért mintha kicsit hasonlítana rá.. messziről..”, „ez meg mi?”.. 
   
 10. Hol a szigetelés a kutyaházban? Jó kérdés! Úgy látom sehol.. Önt is átverték.. 
   
 11. Használt anyagokból új kutyaház olcsón, tipikus módja az átveréseknek.. persze az első két szó a mondat elejéről lemarad a hirdetésben.. 
   
 12. Akciós OLCSÓ kutyaház! Megvettük.. Most már tudom miért volt akciós L, Nézegettem én már előtte az Ön kutyaházas honlapját Sárközi úr, de elcsábultam és megvettem az akciósat.. akkor csinálja már meg nekem azt a kutyaházat, amit még akkor kinéztem magánál, ÁÁÁÁ.. (Ezt az őszinte férfit nagyon megsajnáltam..) Megtanulhattuk ezt már öregapáinktól is: „Olcsó húsnak híg a leve..” 
   
 13. De nem Te vagy a hibás, ez magyar jelenség: keressük az akciót az árengedményt, ezen keresztül meg is lehet találni a gagyit tömegével, de ha a gyereked enni kér, Te reklám újságot adsz neki?.. mert azon vannak étel fotók? ugye nem.. A kutyáddal miért tennél kivételt, egy jó kutyaház elkíséri Őt az egész életén keresztül, jóban, rosszban, hidegben és melegben. 
   
 14. Még egy apróság az olcsóságról: a Magyarországon kapható, és nem a legjobb fafajta a luc fenyő alapanyag ára 65.000 Ft/m3 áron mozog és ez még csak nedves, gyalulatlan fa alapanyag.. mennyibe kerülhet a szárított és valóban minőségi faanyag? Nem kell ahhoz közgazdasági iskolát végezni, hogy már ezért is gyanús legyen, volt olyan esetem is, hogy a „fenyő kutyaházat” nyárfából készítették, és engem kerestek meg: „Nézzem már meg a kutyaházukat, miért rohadt szét másfél év alatt?”.. még fagomba is nőtt rajta, nem volt valami vidám eset ez sem.. 
   
 15. Egyéb hazugságok, csak a Google keresőben előrekerülés miatt.. ha olyan honlappal találkozol ahol a főoldalra is ki vannak írva a keresőszavak ismétlődéssel pl. Kutyaházak készítése, Kutyaház, kutyaházak, kutyaház készítés, kutyaól, kutyaház készítése, , kutyaház olcsón, kutyaház méretek, kutyaház a gyártótól, kutyaházak. az legyen gyanús, mert olyan módszerekkel akar előrébb jutni amit a Google Pingvin büntet, és ha büntet, akkor már megint ott vagyunk, hogy ha valaki ezt úgy gondolja, hogy neki szabad, akkor majd a kutyaházad készítésekor is azt fogja gondolni, hogy néhány dolgot ki lehet spórolni, Miért is ne ..? 
   
 16. Összegzésképpen: abból még jó nem sült ki, hogy más tapasztalatainak látszólagos felhasználásával azt a látszatot állítja elő mintha értenéa kutyaház készítésének csínját-bínját, de szakmailag fogalma sincs hogyan kell .Van erre is persze egy jó magyar mondás, mert az szinte mindenre van: Más tollával ne ékeskedj! 
   

A kutyád házának készítését bízd szakértőre, garanciával és megelégedéssel! 

Sárközi Tibor 
Kutyaház szakértő 

Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.