Neked mennyi kutyád volt eddig?

 

Gimis koromban kaptam meg az első kutyámat, egy világos barna színű pici tacskót.
Levett a lábamról! Annyira, de annyira cuki volt.. legszívesebben állandóan vele töltöttem volna az időmet, mondjuk legfőképp iskola helyett csináltam volna neki egy klassz hőszigetelt kutyaházat.

Egyébként ez a kutya minden reggel elkísért a járatos buszhoz amivel a suliba mentem, aztán hazasétált.
Szeretett kirándulni, csavarogni, sündisznókat ugatni, kakassal kekeckedni.

De talán a legerősebb tulajdonsága a színészkedés volt, profi módon játszott el sántikálást, remegve fázást csak azért, hogy elérje amit nagyon akar, és ez főleg a gazdi kisajátítása volt.
Az idő múlásával aztán jöttek sorba a többi kutya: volt őrző-védő kutya, voltak vadász kutyák  és terelő kutyák. A kutyáim. 


Mindegyikre pontosan emlékszem, hogy milyen tulajdonságaik voltak, mit szerettek, mitől féltek.. stb.

Mindegyik egy-egy tartós kapcsolat volt/van a mai napig is. 
Már jó ideje a Border collie fajtájú kutyák mellett tettem le a voksot, jól kiegészítjük egymást, rendkívül együtt működők, okosak és szórakoztatók. 

Nekik fejlszettem ki elősször a Border collie kutyaházat, aztán jött a sok-sok kisérletezés, és elkészültek az egyedülálló fajta kutyaházak.

Remek társaim a munkámban, számíthatok rájuk ha próbálni vagy tesztelni kell kutyaházakat vagy a kutyaház kiegészítőket, amiket tartós használtra készítünk a műhelyünkben és kiállják az idő próbáját.

Cserébe ők is számíthatnak rám, mi szinte mindig együtt vagyunk. 


A képen láthatod a jelenlegi kis falkánkat.


Neked milyen kutyád van?





Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.