Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház Berni pásztor kutyaház

Berni pásztornak - speciálisan kifejlesztett kutyaház


 

Berni pásztor kutyaház 4 titka

- Speciális teljes hőszigetelés az egész kutyaházban 

A0-ás Hideglevegő Leáramlási Faktor számítású kutyaház

Berni pásztorra méret-optimalizálva

Kutyaház belső:  100% kényelmesen tud pihenni az összegömbörödött kutyád

 

Majdnem kihalt fajta

1900-as évek elején a Berni pásztor kutyákat egyre jobban mellőzték, mert a Bernát hegyi kutyákat szebbnek tartották az emberek. A berni pásztor állomány lesorvadt, és erősen megritkult, mígnem egy berni patrióta ember el  nem kezdte begyűjteni a még fellelhető legjobb kiállású példányokat, tenyészteni és szelektálni kezdte őket, hogy a legjobb végeredmény születhessen meg, ez az értelmes és gyönyörű nagytestű kutya, aki a családok kitűnő társa a gyerekek barátja.

Fogatvonó munkakutya

Kis méretű kocsik elé fogták, főleg  a vászonkészítő, szövő mesterek vagyis takácsok húzatták velük portékáikat.

 

A jámbor házőrző

Valójában a jámborsága annak függvénye, hogy a gazdának milyen a lelki állapota vagy hogyan viselkedik a gazdi idegen emberekkel, mert kitűnő ráérzéssel, pontosan tudja és ő is hasonlóképpen viselkedik.  Az is fontos ismérve, hogy ha egy idegen bemerészkedik a területére, adott esetben a ház kertjébe, a távozással már lesznek gondjai a betolakodónak, ha egyáltalán megpróbál távozni  az illető.

 
Berni pásztor kutyaház

Berni pásztor kutyaház

Berni pásztor kutyaház
Berni pásztor kutyaház

 1. Nagy hőtartású, speciális hőszigetelésű kutyaház
 2. Előre és hátranyúló vízálló tető
 3. Skandináv erős faanyag
 4. UV rezisztens rugalmas hőfüggöny
 5. Nagy teherbírású fékezhető kerekek
 6. vagy Nagy fatalpak
 7. Előnyös nyitható tető 
 8. Küszöb
 9. LábEgészségmegőrző gumipadozat
 10. Szélfogó bejárat
 11. Rendkívül exluzív megjelenés
 12. Rágás elleni élvédelem
 13. Erősített belső burkolat
 14. Környezettudatos kutyaház
 15. Tartós felület kezelés 
 16. Mai rendelésre Ingyenes Házhozszállítás

 

csak 174.990.- tól

Az alapanyagok elérhetősége akadozhat.

Vedd meg ma! Lehet, hogy holnap késő..

+ MA AJÁNDÉKBA KAPOD A KUTYAHÁZADHOZ:

 • 15 perces telefonos konzultácó kutyatartásról a Kezdő kutyás vagy? Segítek! c. könyv írójával (ha kéred) 9.500.- Ft értékben
 • KutyaGuriga játék 3.785.- Ft értékben
 • Névtábla név felfestéssel 1.970.- Ft értékben

 

 • Mai ajándékaid összértéke >>   15.255.- Ft 
Berni pásztor kutyaház előnyök
V. Gábor "Meg is érkezett a kutyaház. Nagyon szép!!!! köszönjük.
Nokedlinak is biztos tetszeni fog :)"
Salamon Ivett Pécsről "Kedves Tibor, 

Nagy-nagy meglepetést okozott a tegnapi napon, amikor is megérkezett a kutyaház, extra-gyorsasággal!!! Nagyon köszönöm a segítségét még egyszer, hogy meg tudta oldani, hogy még a héten eljusson hozzánk a kutyaház! Egyébként nagyon-nagyon szép, teljesen olyan, mint a honlapon a fotókon, remélem az új gazdája is legalább olyan lelkesedéssel fogadja majd, mint mi :)

Még egyszer köszönöm "ügyfélbarát" hozzáállását, üdvözlettel, további sok szép kutyaházgyártást kívánva:
Salamon Ivett Pécsről"

Őri Péter "Tisztelt Tibor! 

Átvettem a kutyaházat, maximálisan meg vagyok elégedve vele. Mi is most építkezünk, bárcsak mindenki ilyen minőségi munkát végezne mint Ön. 

Nagyon szépen köszönöm
Üdvözlettel:
Őri Péter"

Mayer János "Kedves Tibor ! 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a gyors és minőségi munkához, amelyet az ön csapata vitt véghez. A telefonos egyeztetés óta mégel sem teltegy hét és önök már le is szállították a megrendelt kutyaházat. Nagy örömet okoztak a családnak és főleg a kis kedvenc kutyánknak, aki a ház elfoglalása óta nem is kivánkozik nagyon a szabadba. 

További sikereket és sok megrendelést kívánva maradok tisztelettel:
Mayer János"

Nagy István

"Tisztelt Tibor! 

A megrendelt kutyaház kellékeivel együtt ,megérkezett. 
Köszönet a szivélyes hozzáállásért. 

Tisztelettel
Nagy István"

- Bea - "Köszönettel, meg van a kutyaházikó, nagyon klassz! 

Örülünk! 
- Bea -"

Varga Dóra
Balatonalmádi
"Kedves Tibor !


Köszönjük szépen a kutyaházat! Nagyon nagy sikere van a kutyusunk és az ismerősök körében is.. 

Szép Napokat és sok kutyaház eladást kívánok! 
Varga Dóra
Balatonalmádi"

 

Hogyan fejlesztettem ki a Berni  pásztor kutyaházat?

10 évnyi tapasztalat után rájöttem, hogy vannak átlag kutyák akik jól érzik magukat, de vannak olyan kutyafajták akiknek kell néhány plusz dolgot beépíteni a kutyaházba.

A berni pásztor egy viszonylag rövid életű kutya, ezért neki nem elég egy olyan kutyaház, mint a komondornak.

A berni pásztor lábainak különleges padló  igénye van van, ezért speciális padozatra van szüksége, egyedi hőtartásra , mert a berni izületes leszi.

A berni pásztor lábainak fajtatulajdonságát kezdtük el kutatni, közösen állatorvosokkal, berni trartókkal, tenyésztőkkel és kiképzőkkel, sőt még a lányaim valamikori óvónénije is segített saját bernijével. így 7 kutyával kísérletezve lett több mint tíz megállapításunk.

A 4 elkészült prototípus után itt van a speciális berni pásztor kutyaházamiben védve vannak a lábai és kitűnően érzi magát benne.

Döntsd Te el, hogy berni pásztorod egészséges legyen és satbil lábakon álljon vagy az állatorvosod előt fogsz pironkodni, hogy ja, igen biztosíthattam volna jobb körülményeket is, ez a gyógykezelés mennyibe fog kerülni nekem?

Garancia és Javítási Feltételek:

Garanciát vállalunk kutyaház termékeinkre a vásárlástól számított 12 hónapon belül az alábbi feltételek szerint:

 

 1. Szállítás alatt történő rongálódásért nem tudunk felelősséget vállalni. A gyártó minden esetben sértetlen, szerkezetileg és esztétikailag szakszerűen elkészített új, minőségi alapanyagokból előállított termékeket ad át a szerződött szállító partnerünknek. De próbálunk segíteni minden kedves ügyfelünknek az ebből adódó esetleges kellemetlenségeiben, ha telefonon értesítenek bennünket a történtekről.

   

 2. Minden jellegű javítást a vásárlástól számított 1 hónapon belül díjmentesen végzünk a www.kutyahazmegoldasok.hu oldalról vásárolt kutyaházakon. És minden esetben a vevőt terheli a termék szállításának teljes költsége - értendő oda-vissza szállítási útnak teljes díja.

   

 3. Vásárlástól számított 12 hónapon belül minden javítási munkálatot kizárólag térítés ellenében áll módunkban elvégezni. A javítási díjszabás egyedileg meghatározott az elvégzendő javítás nagyságrendjétől és anyag szükségletétől. Minden javítandó termék teljes szállítási költsége a vevőt terheli.

   

 4. A kutyaházon történő kutya általi rongálásokra nem vállalunk garanciát.

   

 5. 100%-os "termék ár" visszafizetési garanciát vállalunk, abban az esetben, ha a vevő a vásárlástól számított 5 munkanapon belül, becsomagolt állapotban, az új még nem használt terméket visszaküldi. Minden szállítási költség a vevőt terheli. (Ez minden esetben a termék oda-vissza útját jelenti.) Ettől eltérő esetben nem áll módunkban a termék árának 100%-át visszafizetni.

   

 6. A termék kézhezvétele után történő rongálódás esetén semmilyen módon nem cserélünk és nem veszünk vissza terméket.

   

 7. Csak a www.kutyahazmegoldasok.hu oldalon található szabvány méretű terméket áll módunkban visszavenni, az egyedi igények alapján készült kutyaházakat, cicaházakat nem vesszük vissza.

   

 8. Reklamációval élni Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 15:00 ig lehet, Szombat, Vasárnap és pihenő napokon nem áll módunkban reklamációt fogadni. Köszönjük megértését.

Rendelj Most!
Kérlek válassz:
+ 24 970,- Ft
+ 69 970,- Ft
+ 35 950,- Ft
+ 15 990,- Ft
+ 9 990,- Ft
A házhozszállításhoz szükséges adatok:
Név: *
Telefonszám: *
E-mail cím:*
Irányítószám:*
Település:*
Utca házszám:*

A kutyaház megrendelése után:

1. Az Elküld gomb lenyomását követően az e-mailedre érkezik a megrendelt kutyaházad részletezése, egy munkanapon belül pedig írásos visszaigazolást kapsz a kutyaházadról benne a lehető legkedvezőbb szállítási díjjal, az e-mail fiókodba. (Mérettől függően 5.875 Ft- 19.980 Ft között) 

2. A mai napot követő 11 munkanapon belül kutyád boldogan fog csaholni az új kutyaházában

3. A kutyaházadat Ingyen Házhoz szállítjuk, ezzel megköszönöm, hogy adtál egy esélyt- hány más ilyen kaliberű kutyaházat szállítanak ki összeszerelt állapotban ingyenesen?

 

kutyaház megoldások

Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.