FOGO-7  - lélegző kutyaház


 

VEGYSZER MENTESEN
Ez a kutyaház azoknak a kutyáknak készült, akiknek a gazdái törődnek azzal, hogy ne lélegezzenek be oldószereket és festékből kigőzölgő ártalmas fakonzerlváló anyagokat. Egyetlen szippantás az interneten kapható szép színes kutyaházakból és már tudod, kutyaházad festék boltként fog illatozni. A FOGO-7 kutyaház tiszta belső levegővel bíró antiallergén otthona kutyádnak, aminek különleges összetett gyártása utolsó állomásán  Csírakamrában speciális vírus és baktérium ölő kezelést kap. A FOGO-7 kutyaház nem olcsó, tehát nem azoknak való, akik még pénzt gyűjtenek, de nézzük csak meg miért kerül ennyibe?

 

Lélegző kutyaház - TÉLI-NYÁRI ÜZEMMÓD?
Oltalmi szabadalmat kapott saját fejlesztésünk az átállítható téli nyári üzem. Felhasználóbarát módon tudod változtatni kutyádnak a Téli-Nyári üzemmódot a kutyaházban. A lakásodban megtalálható modern gázkazánban is van hasonló évszak váltási lehetőséged.

Zártcellás Hőszigetelés - FAL-FAL DE MÉGIS MÁS!
Három rétegű zártcellás természet ihlette lélegző hőszigetelés a saját találmányunk. 25 éve gyártunk kutyaházakat, pontosan megtapasztaltuk, hogy milyen szigetelő anyag milyen hatásfokkal bír. Nem tartjuk jó ötletnek a porló és gőzölgő hungarocell alkalmazását. A természetes hőszigetelő anyagok és a mesterséges anyagok közötti a különbség olyan mint a téglából és a betonból épült ház közötti különbség. Fal-fal de mégis más a hőérzeted.

 

KÜLÖNLEGES SZIGETELŐ ANYAGOK
A zárt cellás technológiánknak köszönhetően több fajta természetes hőszigetelő anyaggal is tudjuk gyártani a kutyád házát:
1. Izlandi kacsatoll
2. Szudáni szalma
3. Kőzetgyapot

Lélegző kutyaház

Lélegző kutyaház


AZ ÁR TARTALMAZZA

 • EXTRÉM hőtartású, 3 zártcellás hőszigetelésű kutyaház
 • Előre és hátranyúló vízálló tető
 • UV rezisztens rugalmas hőfüggöny
 • Nagy teherbírású fékezhető kerekek
 • Előnyös nyitható tető
 • Állítható téli-nyári üzemmód
 • Egészségmegőrző gumipadozat
 • Szélfogó bejárat
 • Rendkívül exluzív megjelenés
 • Ajándék Mosható Bárányszőr betét
 • Rágás elleni élvédelem
 • Erősített belső burkolat
 • Környezettudatos kutyaház
 • Tartós felület kezelés 
 • Kedvezményes Házhozszállítás
 • Kezdő kutyás vagy?  Segítek! c. 146. oldalas könyv
 • Thermo Vacok

+ DESIGN

Az álmunk egy igazi "zöld" kutyaház volt, természet tiszta anyagaokból. Ezért fontos volt számunkra a tervezés folyamatában, hogy felelősen gondoljunk környezetünkre, hogy minél hűbben visszatérjünk a természethez. A gyártási folyamat környezet tudatos, a károsanyag felhasználás a gyártás során <>0,01% Az alapanyagok ökológiailag lebomlanak <>0,034% Ezt érezni fogja kutyád is, mert ösztöneiben él az ősi erő, higy neki Ő nem téved!

Garancia és Javítási Feltételek:

Garanciát vállalunk kutyaház termékeinkre a vásárlástól számított 12 hónapon belül az alábbi feltételek szerint:

 

 1. Szállítás alatt történő rongálódásért nem tudunk felelősséget vállalni. A gyártó minden esetben sértetlen, szerkezetileg és esztétikailag szakszerűen elkészített új, minőségi alapanyagokból előállított termékeket ad át a szerződött szállító partnerünknek. De próbálunk segíteni minden kedves ügyfelünknek az ebből adódó esetleges kellemetlenségeiben, ha telefonon értesítenek bennünket a történtekről.

   

 2. Minden jellegű javítást a vásárlástól számított 1 hónapon belül díjmentesen végzünk a www.kutyahazmegoldasok.hu oldalról vásárolt kutyaházakon. És minden esetben a vevőt terheli a termék szállításának teljes költsége - értendő oda-vissza szállítási útnak teljes díja.

   

 3. Vásárlástól számított 12 hónapon belül minden javítási munkálatot kizárólag térítés ellenében áll módunkban elvégezni. A javítási díjszabás egyedileg meghatározott az elvégzendő javítás nagyságrendjétől és anyag szükségletétől. Minden javítandó termék teljes szállítási költsége a vevőt terheli.

   

 4. A kutyaházon történő kutya általi rongálásokra nem vállalunk garanciát.

   

 5. 100%-os "termék ár" visszafizetési garanciát vállalunk, abban az esetben, ha a vevő a vásárlástól számított 5 munkanapon belül, becsomagolt állapotban, az új még nem használt terméket visszaküldi. Minden szállítási költség a vevőt terheli. (Ez minden esetben a termék oda-vissza útját jelenti.) Ettől eltérő esetben nem áll módunkban a termék árának 100%-át visszafizetni.

   

 6. A termék kézhezvétele után történő rongálódás esetén semmilyen módon nem cserélünk és nem veszünk vissza terméket.

   

 7. Csak a www.kutyahazmegoldasok.hu oldalon található szabvány méretű terméket áll módunkban visszavenni, az egyedi igények alapján készült kutyaházakat, cicaházakat nem vesszük vissza.

   

 8. Reklamációval élni Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 15:00 ig lehet, Szombat, Vasárnap és pihenő napokon nem áll módunkban reklamációt fogadni. Köszönjük megértését.

Rendelj Most!
Kérlek válassz:
+ 69 970,- Ft
A házhozszállításhoz szükséges adatok:
Név: *
Telefonszám: *
E-mail cím:*
Irányítószám:*
Település:*
Utca házszám:*

A kutyaház megrendelése után:

1. Az Elküld gomb lenyomását követően az e-mailedre érkezik a megrendelt kutyaházad részletezése, egy munkanapon belül pedig írásos visszaigazolást kapsz a kutyaházadról az e-mail fiókodba.

2. A mai napot követő 11 munkanapon belül kutyád boldogan fog csaholni az új kutyaházában

3. A kutyaházadat Ingyen Házhoz szállítjuk, ezzel megköszönöm, hogy adtál egy esélyt- hány más ilyen kaliberű kutyaházat szállítanak ki összeszerelt állapotban ingyenesen?

 

kutyaház megoldások

Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.