A 10 legjobb pásztor kutya, kutyaház méretekkel

1. Puli

Puli
Élénk, igen gyorsan tanul, igényli a foglalkozást, oktatást. Csaholós, de bátor kutya. Duzzogásra hajlamos. Kiváló terelőkutya, különös szőrzete miatt luxus kutyaként is tartják. 

Ajánlott kutyaház méret: 60x80
 

2. Pumi

Pumi
Még sok helyen napjainkban is aktív pásztorkutya. Rámenőssége miatt igen kedvelt pásztorkutya. Főleg a disznóterelésben igen hasznos. Házőrzőként, jelzőkutyaként is kiválóan megállja a helyét.Manapság az ügyességi versenyek sztárjai. 

Ajánlott kutyaház méret: 60x80
 

3. Kuvasz

Kuvasz
Hűséges, a végletekig kitartó fajta. Éberen járja a területét, és habozás nélkül támad ha a szükség úgy hozza. Megvesztegethetetlen, nem érdemes vele kikezdeni. TILOS láncra kötni, bezárni - ekkor elvadul és kezelhetetlenné válik. 

Ajánlott kutyaház méret: 90x100
 

4. Komondorl

Komondor
Elsődleges feladata a nyáj terelése őrzése, de kitűnő házőrző. Hosszú szőrzete rejtelmességet kölcsönöz neki, hiszen a testmozgása a hatalmas bundától nem látható, így a testmozgása sem árulja el érzelmeit. Flegmatikus, a büntetést nem tűri. Az időjárás viszontagságait jól viseli. 

Ajánlott kutyaház méret: 90x100
 

5. Lengyel -alföldi pásztorkutya

Lengyel -alföldi pásztorkutya
Tanulékony, éber, nyugodt természetű eb, nagyon jó emlékező tehetséggel. Fő feladata a lengyel tengerparton és attól délre elterülő síkságon az állatok terelése és őrzése volt. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

6. Mudi

Mudi
A puminál csendesebb fajta, a gulyások és kondások kedvelt terelő kutyája volt. Rendkívül hűséges, remek társ. 

Ajánlott kutyaház méret: 60x80
 

7. Katalán pásztorkutya

Katalán pásztorkutya
Mozgékony, könnyen nevelhető intelligens kutya. Ménesek és gulyák őrzésére használták, napjainkban házi kedvencként vagy területek őrzésére használják. 

Ajánlott kutyaház méret: 70x90
 

8. Border collie

Border collie
Érzékeny, nagyon tanulékony aktív fajta. Őrzésre, terelésre használták, ma kedvencként tartják. 

Ajánlott kutyaház méret: 60x80
 

9. Nagy svájci pásztorkutya

Nagy svájci pásztorkutya
Nemcsak bohókás külseje, hanem kedvessége miatt is hamar belopja magát a gazdája szívébe. Nagyon aktív, olykor vakmerő. Mozgékony, temperamentumos, életvidám kutya. Kiváló kotorék eb, patkányozáson túl nyúlvadászatra is használják. 

Ajánlott kutyaház méret: 90x100
 

10. Welsh corgi, cardigan

Welsh corgi, cardigan
Elterjedési helye Nagy-Britannia, pásztorkutyaként használták. Élénk, tanulékony eb. Gazdájához ragaszkodik, idegenekkel bizalmatlan.Manapság kedvtelésből tartott kutya. 

Ajánlott kutyaház méret: 50x70
Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.