Kutyafajtákra speciálisan kifejlesztett kutyaházak

Magyarországon elsőként Kutyafajtákra speciálisan kifejlesztett kutyaházakat fejlesztünk, tesztelünk és gyártunk.

Korábban az átlagos kutyaházakban azt láttuk, hogy nem mindig lehet a kutyaház és a kutya méreteit egymáshoz illeszteni, ezért elkezdtünk kísérletezni a kutyafajták sajátosságaival, és megalkottuk azt a tíz szempontból álló eljárást, melytől igazán egyedi és strapabíró Kutyafajták szerinti kutyaházaink lettek.

Mindezen évek alatt folyamatosan tökéletesítettük a kutyaházak méretezését, kialakítását, rétegrendjét, a felhasznált anyagvariációkat, majd 2017-től elérhetőek a ma is használt népszerű fajta kutyaház verziók. 

Ezekben az években kifejlesztettünk egy speciális összeszerelési módot is, ami egy jövőbe mutató csúcsminőségű technológia. A kutyaházaink ezzel az eljárással rendkívül magas energia hatékonyságúak, és exkluzív megjelenésűek lettek természetes alapanyagokból.CSALÁDI KUTYÁKTERELŐ KUTYÁKVADÁSZ KUTYÁKŐRZŐ VÉDŐ KUTYÁK
Fontos a határidőd!

Természetes alapanyagok

Kutyádra szabott kutyaház

Garancia

Ma KEDVEZMÉNYES Házhoz szállítás!

Innovatív Megoldások

visszahívást kérek

VÁRJ!
Értesítsünk ha lesz kedvezménnyel kutyaház?


A felhasználói élmény javítása érdekében, illetve hogy áruházunkban vásárolni tudjon weboldalunk sütiket használ a munkamenet azonosításához. A süti használatával kapcsolatos rendelkezéseket, információkat az Adatkezelési tájékoztató menüpontukban olvashatja.